"Fietsen toen: fietsen nu"
Kees en zijn fiets door de jaren heen
deel 3 (anno 2011)2011
Anno 2011 hebben zonen Jelte en Sander grote plannen, in elk geval op 13 juni a.s. de Elfstedentocht te fietsen (Jelte voor de zesde keer, Sander voor de derde keer) en 4 dagen (!) tevoren een nog grotere fietsprestatie te leveren: het proberen om de beroemde Tourberg de Alpe d'Huez maar liefst zes keer op te fietsen in het kader van de kankerbestrijdingsactie Alpe d'HuZes.
Kees, die de afgelopen jaren met een flinke racefietsdip zat heeft er nu ook weer helemaal zin in. Weliswaar met beduidend geringere doelstellingen als die van jaren terug of die van Jelte en Sander nu, maar toch. Het proberen dit jaar voor het eerst sinds 2005 de Elfstedentocht weer te gaan fietsen (voor de 17e keer zou dat dan zijn) is er de reden van dat er thans (maart 2011) met de racefiets alweer de nodige rondjes door het mooie Drenthe wordt gepeddeld...
Grolloo, maart 2011
Oudemolen/Gasteren, maart 2011
Veenhuizen/Fochteloerveen, maart 2011Maart-April 2011, België

Ook tijdens ons weekje verblijf in Brecht (Belgische Kempen) (i.v.m. ayurvedisch doktersbezoek) fiets ik een aantal keren op de racefiets rond over de talrijke wegen en fietspaden in dit ook mooie gedeelte van België (Vlaanderen)
Twee dagen later vindt de echte Ronde van Vlaanderen plaats...
Wordt vervolgd

terug naar mijn Fiets-homepage, klik op:... --terug naar mijn Homepage, klik op:...

Free counter and web stats